Ik ben Pieter Vos,

geboren op 9 juni 1958 in het toenmalige Nederlands-Indië in Sorong - Nieuw Guinea

Ik ben sinds 21 juni 1965 woonachtig in Venlo. Getrouwd, met Ineke, heb twee kinderen, Ruud en Linda, en ben grootvader van Sven, zoon van mijn dochter en schoonzoon en van Koen, zoon van mijn zoon en schoondochter.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Océ-technologisch als proces-operator.

Ergens rond 1997 werd mij voor het eerst vertelt dat ik speciale krachten in mijn handen zou hebben, evenals mijn vader. Zo'n 10 jaar later werd mij dat nog eens verteld, door iemand anders.

Gekscherend probeerde ik dus wel eens uit of ik extra krachten had door mijn hand op pijnlijke plekken te leggen bij bekenden, en soms leek de pijn of klacht inderdaad weg te gaan. Noch ik noch de diegene die de behandeling onderging merkte verder iets bijzonders.

Tot juni 2012.

Mijn vrouw kampte met hevige buikpijn en geruststellend legde ik mijn rechter hand op haar buik. Tot haar grote verassing ontstond er een warm, ontspannen gevoel in haar buik, ontstond er ontspanning en trok de pijn weg. De warmte verdween op het moment dat ik mijn hand terugtrok. mijn linkerhand bleek deze reactie niet tot stand te brengen.

Vanaf dat moment leek het magnetiseren zich echt te ontwikkelen. Intussen, na ook les te hebben gevolgd bij Sharon Jentjes van Animal Talk, is de kracht sterker geworden, komt vaak uit beide handen en is het niet meer mijn eigen energie die ik afgeef maar de kosmosenergie die ik doorgeef.

Ik heb ondertussen al heel wat mensen geholpen met de meest uiteenlopende klachten maar kan van te voren nooit zeggen of ik mensen kan helpen.

Ik kan mensen helpen door energie over te brengen, die vervolgens in het lichaam van de ontvanger goed werk verricht. Er treedt veelal een ontspanning op, mensen worden beweeglijker, krijgen meer energie, zijn fitter, slapen beter of hebben minder pijn. Rechtstreeks pijn weghalen zoals bij verbranding kan ik (nog) niet.

Om de ontwikkeling van het magnetiseren te stimuleren meende ik dat het misschien goed zou zijn om te gaan masseren en ben een opleiding tot sportmasseur begonnen, mede ook om de bouw en het functioneren van het menselijk lichaam beter te leren kennen. Zoals gezegd kan ik niet iedereen helpen met magnetiseren maar kan dat dan misschien met massage wel, of combineer de ontstane ontspanning na magnetiseren met een aanvullende massage.

De opleiding tot sportmasseur heb ik in juni 2014 succesvol afgerond en mag me nu gediplomeerd NGS-sportmasseur noemen.

Mijn licentienummer is 455851.