De kosten:

voor een massage van een uur of magnetiseren, per behandeling ongeacht de tijdsduur, bedraagt       €30,00.

Studentenkorting; Studenten, ook die van het (V) MBO, betalen slechts €20,00 (korting niet i.c.m. andere acties)

 

 

Massage bij U thuis: €30,00 per persoon. 

                                 (tot 20 km €5,00 meerprijs, daarbuiten in onderling overleg.)

 

 

 

aanleggen van een bandage:                                        €7,50

Tapen ten bate van hooikoorts:  1e behandeling         €7,50

                                               :  vervolgbehandeling   €5,00

Gehele behandeling bestaat doorgaans uit; Eerste keer tapen, Deze tape blijft ongeveer 6 á 7 dagen zitten, daarna enkele dagen tot zelfs meerdere weken geen tape. Periode wordt met name bepaald door U als patient zelf. Uzelf voelt hoe goed de werking is. Vaak echter blijkt dan toch een 2e en soms zelfs een 3e taping nodig.

 

Helaas worden de kosten van een sport- of wellnessmassage en magnetiseren niet vergoed door de zorgverzekeringen.

Omdat een massage veelal herstelbevorderend werkt, maar ook preventief zeer goed zijn werk doet is dit betreurenswaardig.

Hoewel onder andere het NGS hard aan de weg aan het timmeren is om dit wel voor elkaar te krijgen, zal in tijden van bezuiniging dit een lange en moeizame weg worden.

  

Houd er wel rekening mee dat het vaak om een behandeltraject gaat.

Bij het magnetiseren: Hoewel niet alle behandelingen hetzelfde verlopen, is het beeld vaak wel dat er vaak meerdere behandelingen nodig zijn om een stabiel resultaat te krijgen. Denk daarbij dan aan ongeveer 4 tot 6 opeenvolgende weken met 1 behandeling per week, waarna afgebouwd wordt naar eens in de twee tot drie weken en verder tot minimaal of stoppen.

Bij problemen met de spieren: vaak bouwt zich spanning op. het is meestal niet  mogelijk deze in één keer weer af te bouwen/weg te masseren. Ook hier zijn soms enkele massages nodig. Tip: wacht niet te lang met actie. Gaat spierpijn niet binnen een paar dagen vanzelf over, moet het lichaam even geholpen worden. Zeker spierpijn in de schouder/nek regio, heel vaak het gevolg van stresshouding (opgetrokken schouders) gaat vaak maar moeizaam weg.

Wellness massage: regelmatig, bijvoorbeeld 1 x per maand, een massage van het lichaam werkt preventief tegen spanning en stress. Even een moment voor jezelf, jezelf laten verwennen en eventueel aankomende spierprobleempjes voor blijven. De voordeelkaart is hiervoor uitermate geschikt.